Рамки и Картини

За Нас

[full]
Ателието за рамки и картини на художника Росен Поптомов отвори врати преди повече от двадесет години в гр. Бургас. При нас се изработват богата гама от картини с маслени бои на платно (море, гора, абстрактни, коне и др.) както и картини по поръчка на клиента с мотив, харесан от него. Изработваме картини за домове, ресторанти, хотели и др. като за по-големи количества се правят много добри отстъпки. Също така изработваме стенописи според интериора на дома, хотела, ресторанта. Желанието на клиента както винаги е на първо място, естествено предлагаме и наши идеи за интериорни решения.
В областта на рамкирането имаме богат опит. При нас можете да рамкирате всичко (гоблени, картини, огледала, пъзели, фанелкки, графики, снимки, постери и др.)
Разполагаме с голяма колекция от рамки (над 500 вида), богата гама от цветни паспартута, антирефлексно стъкло и всичко необходимо за рамкиране. Предлагаме и платна за художници на изгодни цени (италианско платно с дървена подрамка).
Дългогодишната ми практика и опит като художник ме е научила, че с рамката не трябва да се прекалява или да се подценява.
„Размерът има значение”, защото при грешен избор е възможно да се вижда повече рамката, отколкото изображението и обратно – изображенито да надделява над рамката.
Но за това сме ние професионалистите, за да ви дадем съвeт и да ви помогнем да направите правилния избор, като разбира се се съобразяваме с вашите желания и възможности. Скъпа рамка не означава хубава, за това имаме богата колекция от рамки с голям ценови диапазон, тоест за всеки джоб.
При нас клиента винаги е прав (ако се вслуша в съвета ни) !!!

[/full]

Арт Ателие RossArt
RossArt logo

Понеделник ‒ Петък:
09:00 – 13:00
14:00 – 18:00
Събота и неделя:
почивни дни

Бургас, ж.к. Славейков 121
вх.1, партер
0898 462 508